Introduktion

Varmt välkommen ska du vara till denna site som enbart handlar om vibrationsplattor! Här kommer du få en massa inspiration och tips på hur du bäst använder din vibrationplatta. Vi kommer också att publicera forskning och annan nyttigt information som gör att du får ut ännu mer av din vibrationsträning.

Vibrationsplattor är fortfarande ett ganska ovanligt träningsredskap och har förut mest använts av sjukgymnaster. I takt med att ryktet om vibrationsplattans enorma effekter spreds så har också möjligheterna till att träna med detta fantastiska redskap ökat. Vibrationsplattan har intagit ett ordentligt fäste inom träningsbranschen och finns idag på många gym. I och med att populariteten och efterfrågan har ökat så finns det idag också möjligheten att köpa vibrationsplattor för privat bruk ökat.

De största anledningarna till vibrationsplattans framfart är för att den kan användas av alla oavsett ålder och träningsnivå. Det är lätt att anpassa övningarna efter den nivå som man befinner sig på och resultaten låter inte vänta på sig, som du säkert har märkt som du använt en vibrationsplatta ett tag.

Så än en gång varmt välkommen till vår sida och vi ska göra vårt absolut bästa för att ytterligare motivera och inspirera dig i din vibrationsträning.